Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 31> |
Korisnik | |
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> kutija srce i flaša sa zaljubljenim bubamarama su moj favorit.
![]() super radovi... i tebi SRETNO VALETINOVO !! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
NISAM DUGO BILA NA STRANICI, ALI SUPER SU TI RADOVI.
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
kao i uvijek kod tebe, svi radovi su ti prelijepi, vrećise su preslatke!
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala drage moje!
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() ![]() Idešššš, koji radovi,, fenomenalno!! ![]() |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Hvala i sretno Valentinovo i tebi.....
A radovi, tak su slatki ko cukrek :-) pusee |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
super radovi
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretno i tebi Valentinovo ! Kutija u obliku srca mi je prekrasna ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala okic i tebi takodje....vrecice su med medeni
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Svim forumašima želim sretno Valentinovo i puno ljubavi svih 365 dana u godini! |
|
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve je lijepo ali crno-bijela kombinacija mi je super
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Puno lipih radova, svijećnjaci posebno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo,crno-bijeli svijet mi je posebno lijep..bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Odlično!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tara, hvala! Tea luna, nije mi teško, čim nabavim još koju javim ti i pošaljem.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> Nažalost nisam iz Zagreba
![]() Ako slučajno ima još tih salveta možeš mi uzeti par komada dok sebi naručuješ...pa mi pošalješ poštom, naravno ako ti nije teško. sve platim kako treba ![]() baš je krasna ta salvetica.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |