Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 31> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala svima!
Mren, pa uopće nije teško,zapravo to mi je uljepšalo ove tmurne dane. Kad kreneš raditi, pošalji poruku i insturkcije su tu!
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
preljepi radovi..ova kutija za račune....pa ko je nebi htio....čaše , boce su predobre...pogledala sam i u drugoj galeriji oslikane boce.....meni je to nešto posebno...i ja bi tako....al mi nešto neide...jako dugo nisam bila ovdje u galerijama.....desilo se tako, nešto nikako vremena naći.....samo na brzinu u galeriju sa slikama, i svaki put se oduševim na super idejama.... a danas me uhvatilo u leđima, neidem nikuda ,pa da malo pogledam galerije...i uz tramal,i ove krasne radove , mene popustilo....i hvala na čestitki...puno hvala...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutijica za poštu je super, kad su računi bljak, bar da stoje u nečemu ljepom
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Kutijica za poštu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lily, zapravo se samo trudim ostatiti veseli tip, valjda pomažu veseli motivi u ova ružna vremena!
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Proljeće je na svim tvojim radovima ,vidi se da si neki veseli tip.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sandučić za poštu ti je genijalan
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Super Okić!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sanducic za postu je za 5 ...bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Sve je tako slatko ,bravo.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slatki su tu valentinovski radovi - svi do jednoga
![]() A očarala me je ona čaša s rižinim papirom - predivna
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
SVE JE PREDIVNO I PREKRASNO A VALENTINOVO SRETNO I TEBI
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Hvala curke, Mumice i ja sam svoju gledala godinu dana, ponekad treba dugo za inspiraciju. Zato škicnemo ovdje i eto ideja!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivno, predivno, i ja imam bocu srce ali još ništa s njom nisam napravila već godinu dana, jednostavno nisa imala ideju , a sada........
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
ovi valentinovski radovi su preslatki!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |