Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 31> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ako Satra kaže da je perfa, što onda ja da napišem, slažem se s njenim mišljenjem. Divni su ti radovi.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sara, hvala, zapravo ovaj veliki motiv je kao stvoren za taj ogroman tanjur.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Okic ,zadnji pravougaonik tanjur me bukvalno oborio...bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Lilie, naučit češ, sve je stvar prakse. Salvete možeš razmjenjivati, kao što to i mi radimo, a i naručiti manja pakiranja iz hoby dučana u Zagrebu. Za savjete uvijek se možeš obratiti svakoj od nas.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pregledala od početka do kraja.
Sve mi je ![]() Predivne salvete. Ja sam u učenju salvetne tehnike i kada gledam ove radove mislim da nikad neću znati napraviti nešto tako lijepo. Kod mene u svim trgovinama malo salveta i sve isti uzorci. Oprosti, okupirala sam tvoju stranicu. ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Odlićno je sve ali i meni je ovaj motiv ruže predobar ,a nigdje ga nisam vidfjela za kupit.
|
|
![]() |
|
Hvala Bobyca.
![]() |
|
![]() |
|
Bobyca ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
A joojjj imaš predivne radove predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje, sa tim prekrasnim motivom sve ispadne lijepo.
Majo, taj motiv sam nabavljala godinu dana, pa mi se smilovala Gerberi i poslala (valjda više nije mogla slušati kako stalno kukam). Najprije sam je samo gledala, a sad mi je ostala još mrvica i nadam se da ću je opet nabaviti. Zaista je predivna salveta.
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Super je sve, ali komplet i kutija od one prekrasne salvete ruža mi je favorit.
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Tanjur je
![]() |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
čitam ja dalje i vidim da je to salveta....I JA BI TAKVU!!!!
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Prekrasni radovi draga moja,ne znaš koji od kojeg ljepši.
Da li su te lijepe ruže salveta ili rižin papir?Prekrasne su stvarno. |
|
![]() |
|
Hvala,
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
predivan je!!!!!
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Predivni radovi !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
bila sam u nekom hobi dućanu i rekli su mi da su boje za staklo decorlack marabu...a kad bojam staklo tim bojama nebude lijepo razmazano, već se vide potezi kista....nije mi onako lijepo kao na tvojim čašama i bocama....imam neki virus(trojan) na fotoaparatu pa nemogu staviti sliku...pokušala sam nešto naslikati, pa je ispalo katastrofa....ako želim slikati na čaši ili boci nešto, a htjela bi poslije da se može prati ..kako ću onda....zapeći u pećnici ili prelakirati...ako ću zapeći hoće li mi čaša puknuti u pećnici...a ako prelakirati kojim lakom...na sto muka sam...čitala sam ja , zapisivala, usput se izgubila
![]() |
|
![]() |
|
Kutija i komplet slike i tanjura od ove prekrasne ruže, HVALA DRAGA GERBERI! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |