Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 63>
Korisnik
Poruka
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 13:15
Klara - kod Svjetlane Stojanović obje vrste - preko fejsa. Žena je super, od riječi i radi vrlo kvalitetno, isporuka na vrijeme..... kako obeća, tako i napravi. Zaista za preporučiti svakome!

Hvala na lijepim riječima curke Heart
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 15:11
Super kompleti    
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:32
ljubičasto sjenčanje je odlično!! satovi su posebni...ja sam uradila jedan sat, tako je krasan da mi stoji u ateljeu(šupi)da ga nitko nevidi dok ga nepopravim....a sad znam i kako ću...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 14:08
Hvala, hvala Smile
Mren - drago mi je da ti se sjenčanje sviđa i da sam i ja nekome pomogla idejomHeart
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 23:42
Super majstorice, podlošci su ti mrak.
Uvijek nas nanovo ugodno iznenadiš sa svojim radovima
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 19:50
Jani biti će sajam salveta, mislim onaj ponedjeljak kad počne škola, a drugo daj skupi naše tete na kavicu
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 21:56
Hvala Tatjana, je - sajam je 14.01. i baš se veselim. Ja dolazim sigurno jer sam od Svjetlane naručila repro i moram to preuzeti pa se tada možemo ujedno i na kavici poslije vidjeti. Tko je raspoložen neka dođe.....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 15:07
se razme             
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 20:39
jANI, NAPIOSALA SAMI I gOGS, POŠTO JE TO U 178 SATI I VEĆJE POMALO MRAK, MENI JE TEŠKO VOZITI, A NE BI SE IGRALA.DOĆI ĆEJEDNA NOVA VLATKA, PA ČU JOJ REĆI NEKA TEBE I GOGS POTRAŽI.
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 23:16
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Draga - na LP ploči ima samo ona mala rupa u koju se taman stavlja satni mehanizam tako da s ničim ništa ne treba popunjavati. [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
Samo ti pitaj što te zanima......

Draga,, opet ja s pitanjem za sat
Ugl napravila na velikoj ploči, kupila satni mehanizam u repro ali imam maali problem ,, mehanizam mi ne sjeda točno na ploču pa reko da tebe pitam jel tebi išlo bez problema ili ima neka caka?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 23:27
Pa ja nisam imala nekih poteškoća.....nije baš mehanizam "sjeo" kao u onim podlogama koje se kupe s utorima, ali namjestila sam ga i objesila bez problema....Jesi stavila onaj gumeni kao "dihtung" koji dođe uz mehanizam?
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 23:28
da, da, stavila sam sve redom, i kukicu i gumu, pa onda onaj zlatni ringić i na kraju šarafić
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 23:45
Super,sve pohvale,i ja razmišljam početi sa radovima,ali nisam siguran!
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 08:32
Malo uzurpacije prostora ja sam satni mehanizam za ploču odotraga učvrstila sa vrućim ljepilom i onda sastavljalaSmile
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 11:49
Podlošci su ti mrak ,a zavidim vam na tom sastajanju i kaficama ,a tek sajam saloveta ,........
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 12:10
Da, morat ću i ja na taj način zalijepiti mehanizam..
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 00:05
Šta reći na ovu galeriju slika P R E D I V N O ! Sve je jedno ljepše od drugoga, kutijice, satovi, tanjuri, podlošci. smile120
Ali naravno, kao početnik i ja imam pitanja: za podloge kakve boje najčešće koristite (vidim da spominjete akrilne boje, fasadnu boju pa sam se malo pogubila). Da li isključivo koristite original ljepilo za decoupage ili koristite i nešto drugo? Kako završavate radove na staklenim tanjurima i zdjelicama, kojim lakom i da li se poslije toga mogu prati, da li ih zapečete?
Pitanja je hrpa, a ja pravi početnik. Bila sam na jednom drugom forumu ali kad sam otkrila vas vidim da sam "tabula raza"
Prkupila sam si stvarčica za raditi, ali bih prvo htjela čuti vaše mišljenje. Danas sam završila jednu šamlicu kojoj je trebao makeover, čekaju me zdjelica, vaza i još neke sitnice. Prije nego krenem dalje da čujem vaše savjete.
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 00:07
smile226
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 13:55
Stenik - oprosti draga.....moj komp ti je jaaaaaako star i stalno mi nešto zablokira pa nisam vidjela tvoje pitanje.
Pokušat ću redom odgovarati na tvoja pitanja:
1. Za podlogu koristim kao osnovnu bijelu fasadnu boju (ili fasena ili dispervan). To je isto akrilna boja! Svijetlije nijanse radim sama - toniram ih dipi pigmentima i radim ne prevelike količine. Ostatke spremam u kutijice od krema, maski za kosu....bilo čega (cijela moja obitelj zna da se niti jedna kutija s dobrim navojem ne smije baciti i da meni treba SVE) i mogu dosta dugo trajati - nedavno sam potrošila zadnje koje sam miksala ljetos, samo je bitno dobro ih zatvoriti.
2. Ostale boje - one jačih tonova i ja kupujem original jer ih je nemoguće sam smiksati.
3. Iskustva s ljepilom su slijedeća: svašta sam pokušavala kao zamjenu, ali ništa, doslovno NIŠTA mi ne može zamijeniti ART Potch, original decoupage ljepilo koje uvijek kupim u Lumosu kada su dani otvorenih vrata. Tada uzmem onu veeeeeliku bocu i traje mi zaista dugo. Razrijeđeni drvofix trga salvete i nije to to! Postoje još neka original ljepila i koje god sam kupila u biti je bilo dobro, ali mi je Art Potch ipak No.1.
4. Radove na tanjurima i zdjelicama završno premažem Patex 3d waterproof ljepilom - po savjetu moje drage prijateljice Dubravke i definitivno mi je to najbolja varijanta. Može se oprati pod tekućom vodom (naravno, ne namakati) i nije potrebno peći. I peći se može, ali za to su onda potrebna posebna ljepila no se ja nisam upuštala u te varijante.

Nadam se da sam uspjela odgovoriti na svoja pitanja ;) ako te još bilo što drugo zanima, samo pitaj, ako ne znam ja, znat će sigurno netko drugi!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 15:16
Crvena Dalija - hvala na ideji za učvršćivanje satnog mehanizma vrućim ljepilomsmile78, ubuduće ću i ja to probati!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.