Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 85> |
Korisnik | |
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je jako lijepo,tanjuri su mi preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Tanjur sa rižinim papirom je tako dobar....
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasni radovi ...a tanjur sa viticama je
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
svaka čast...predivni su radovi.....boce su moji favoriti...anđeo mi je odličan.....ma sve mi je predivno...pa kad si i ti takva, takvi radovi i stižu od tvojih ruku....hvala još jednom na svim savjetima....a salvete!!!!!oduševljena sam, već sam ih sto puta pregledala....ideje mi sad naviru sto na sat..naravno iz ove galerije ih skupljam...al , sram me i stid bilo, nikako da krenem u realizaciju...više ni isprike nemam...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
hvala drage na pohvalama, ali nije sve baš tako idealno,imam i po koju grešku
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Tanjur crnobijeli je odlićana ,to je predobar poklon, a boce jesuli se već napunile??
|
|
![]() |
|
tatjana.bajcic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
napokon nakon dugih mjeseci malo sam počela raditi
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolica_/61335.aspx -
|
|
![]() |
|
tatjana.bajcic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 5 |
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolcic_/61336.aspx -
|
|
![]() |
|
malo su mi loše slike, moram kupiti novi fotić
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/stolcivs/61337.aspx -
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
hoklići!!!
Stvarno su prekrasni ![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Slažem se s tobom leptirek
Baš su veseli kao i gazdarica
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Znaći da je sezona odmora gotova ,vidim da se poslo pomalo raditi ,moram se i ja probuditi i aktivirati , hoklice se super.
![]() |
|
![]() |
|
Možeš si misliti , još uvijek zabušavam, ali moram se malo potruditi.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Odmaraj Tajči - ima vremena za raditi, duga je zima ;)
Nego, znaš li možda ti kada je ponovno sajam salveta u Trnjanskoj?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
jako lijepo TB
![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
BRavo Tatjana, da li se to moj vapaj za oživljavanjem foruma čuo do svih vas ili se to meni samo čini da nam se forum polako vraća u život
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |