Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Naša šefica je sva vražja - prvo je nigdje nema, a onda se pojavi sa hrpom slika novih radova ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
ovo je stvarno prekrasno, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Potpuno se slažem s Anastazijom...bravo za našu šeficu ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
i ja vam se pridruzujem...nema je nema pa onda bummmm.
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
I to pravi bum.Prekrasni radovi!
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
bravo tatjana, što kažu cure tebe nema pa nema, ali kad se vratiš to je u punom sjaju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala za sve pohvale, morala sam se primiti malo posla, jer me ubija
nerad. |
|
![]() |
|
Admine, ja sam još imala 4 velika tajura od predlani, i još neke stvari su prije kupljene,ali ako imaju, mogu pitati što ti treba, javi mi
na moj e mail tatjana.bajcic@gmail.com Nešto su dobili u Ofertisimi, ali kako ja više ne mogu uz stepenice, i ne vozim, moram čekati da me kčer odveze. Imaš Ofertisimu u Dubravi i oni imaju dosta, a sada je otvorena u Savskoj. Puno pozdrava i velika pusa onom malenom. |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Bravooo majstorice, radovi su predobri
Sve mi se jako, jako sviđa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sara47 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
krasne kutije TB
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |