Jasenka nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 10:21 |
šteta:(nema veze vit će prilike,poz jasenka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ispraznjeno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anta 188 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
ej poz,jer ti je ostalo jos sta od ponudenog il si sve podjelila
|
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Sad sam vidla, pa ak netko ima ....
Buddleja 'Flower Power'Buddleja x weyeriana 'Bicolor'http://www.thompson-morgan.com/flowers/flower-plants/perennial-and-biennial-plants/buddleja-flower-power/p93152TM |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Ako ima netko Clerodendum ugandense bila bi zahvalna
![]() |
|
![]() |
|
Neznam kako drugačije, pa se nadam ovako.... rosa2 isprazni si pp
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene opet, na žalost nisam bila u mogućnosti javljati se, ali bum zato sada nadoknadila...
Za početak, orezala danas budleje pa ima dosta nano blue i bijelih, ako je tko zainteresiran
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ja baš volim postavljati pitanja na tvojoj temi...
![]() Imam tekomu.. cvala je prošle godine i onda sam je obrezala misleći da to tako treba a ove godine nema ni jednog cvijeta.. šta da radim, da je ne režem ili kako vi održavate da ne podivljaju već da idu kauda vi hočete. Inače napravili smo ljeste za nju od zemlje do krova kuće! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stiglo mi je sjeme danas, hvala puno |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monna:
![]() ![]() Proljeće: sorry ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jasenka, paketić s reznicama stigao danas. Preživjele su.
Puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jasenka za irise te je spring pitala,ne ja!!!
Ali polako budeš ti nas sve "pohvatala". Ja ti inače nemam ni irise niti perunike!!!
![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
hej puno
![]() srce si.....
![]() |
|
![]() |
|
Frida, monna-1 i korijenko: pismo i paketići su na putu, čist za informaciju
![]() Monna-1: plavi su zavezani plavom izolir-trakom a ostali su bijeli..
Proljeće: kolko ja znam (a to je malo, da se odmah ogradim) irisi imaju lukovice a perunike rizome ... barem mislim, ali sigurno će ti netko tko više zna napisati bolje...
Edit: Korijenko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Sada ću se i ja malo nadovezati.. nova sam pa mi nemojte zamjeriti.. ja sam mislila da su irisi ili perunike isto.. tak su mi bar rekle tete koje uređuju naš grad!
|
|
![]() |
|
Puno Hvala shasha i domingo, sve bu ljepo zbrinuto :)
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Srčeko,bum ti po skitnici sutra poslala
![]() |
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
veliš 10-15 vrst...
a jel ja morem dobiti barem dva gomoljčia... bilo kojeg - samo ne plavog....
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
"Tražim:
Jasenka imam ja nešto sijemenkica plavog cvijeća i trajnica je a želio bi da ih i shasha dobije |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Irisi i jesu lijepši od perunika a i duže cvijetaju bar se meni tako ćini. A zavisi gdje ih posadiš. Oni na suncu prije procvijetju.
Idem i ja pogledati malo bolje što sve Jasenka nudi, pa se javim..... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |