Moji radovi-sve na jednom mjestu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 00:04 |
Nisam prije nikad vidila tvoju galeriju, zato mi je teško komentirati pojedinačno.
Puno mi se tvojih radova zaista, al ono-zaista, svidilo. A i ostali su jako lipi, smo sam ja izdvajala favorite pa se umorila-nisam više mogla pamtit ![]() ![]() ![]() Drago mi je da sam sad mogla sve ovo vidit. I da, frutolino i medolino su mi rekli da te pozdravim! ![]() ![]() Baš ti je dobar nick! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može jedno pitanje? one slike sa salvetima, kakva su ono platna na koja si lijepila salvetu, gdje je kupljeno i koji je postupak izrade. imam dosta salveta doma a radovi mi se jako sviđaju. lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Skidam kapu majstorice!Hodnik je napravljen sa puno ukusa,s mjerom,ni u čemu nisi pretjerala a dovela si ga do savršenstva!Ida,diveći se hodniku ,ne zaboravim naglasiti da su ti radovi prekrasni,oduševile su me tvoje slike.Nadam se da će biti više vremena za slike sada kada je hodnik gotov i da ćemo se svi mi koji dolazimo virkati tvoje radove imati prilike diviti im se!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, kaj ja nisam komentirala tvoj neopisivo neodoljivo osmišljeni hodnik?
Kakva čista lila-lavanda nijansa, prugice odlične... Sviđa mi se tvoja raznolika galerijica svega po malo... Dosad si vjerojatno već kupila kvalitetnije kistove, ali ja moram reći da kad sam prvi put kupovala manje kistove, preskupo mi je bilo kupiti jedan kist pa sam radije kupila set onih "silikonskih" narančastih Goya kistova, 5 veličina za oko 80-90kn i to mi se višestruko isplatilo... Perem ih sve u šesnaest, nijedna dlakica nikad nije ispala, čak se na jednom skroz stvrdnulo decoupage ljepilo preko noći i ja sam ga drugo jutro šamponom i balsamom za kosu uspjela vratiti u prvobitno stanje, mekan ko tek kupljen ![]() Tako da mi je za kistove vrijedila ona: nisam dovoljna bogata da kupujem jeftino ![]() |
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Jednostavno prekrasno |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
ljubim ruke i noge!
Ovo ja ne bih složila ni za sto godina!!!! |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Samo se ti posluži idejama...i ja gledam tuđe radove i kraduckam ideje...zašto da ne!? |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dada hodnik je prekrasan.Inače mi se jako sviđaju tonovi ljubičaste u prostoru.
Ali ja sam počela od prve stranice i moram pohvaliti tvoje čestitke.Uskoro će doći vrijeme za nove i nadam se da te ne smeta ako se poslužim nekom tvojom idejom kod izrade
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dada,hodnik ti je presavršen.Najlakše je otići u dućan i kupiti namještaj koji ti se sviđa,ali preurediti stari komad namještaja,to je pravi izazov,a ti si uspjela u tom....uživaj,zavrijedila si!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Dada28, potpuno te razumijem da ti je žao što je sve gotovo. Ja sam renovirala cijeli stan i dosta toga smo kćerka i ja same napravile, same dizajnirale (pogledaj moje zadnje 4 boce na polici u forumu decoupage....isti nosači kao tvoji bauhaus jelde). Ovo tvoje predsoblje je predivno i maštovito, pravi shabby. Svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Primavera, imaš pravo, zaista je to dugotrajan i naporan posao, ali mi je toliko zadovoljstvo da uživam u svakoj sekundi dok radim. Drago mi je što sam uspješno okončala ono što sam započela, a s druge strane, pomalo mi je i žao što je gotovo, jer sam stvarno uživala.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo izgledaa jako jako dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dado svaka čast....predivno si ovo napravila i uklopila sve skupa
![]() p.s. nisi nimalo pretjerala
|
|
![]() |
|
Danas sam toliko sretna, ne mogu vam to opisati! Posljednja puzzla je složena (figurativno). Završili smo s ormarom i hodnik mi je gotov. Ja sam prezadovoljna! Možda će netko pomisliti da dižem prašinu oko glupog hodnika...ali kad je meni gušt od starih komada namještaja napraviti nešto skroz drugačije, ljepše, svježije. Inače, ormar je star bar 20 godina i kao što sam već napisala, bio je tamnosmeđe boje. Nove su ručkice i bordure na vratima. A vi sami prosudite...možda sam stvarno pretjerala... :oops:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hej ljudi, moj hodnik skoro gotov...sutra moramo promijeniti šanire, na vratima ormarića za cipele, ali sve ostalo smo zgotovili...Baš sam ponosna! Vješalicu sam skinula sa starog ormara i obojala, a sve ostalo smo napravili uz dosta improvizacije. Ormar za cipele je bio tamno smeđi, sad je bijele boje...nadam se da će sutra biti ponovo u funkciji...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dio sam već prodala, dio poklonila, a dio ostavila sebi...i svi sretni! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |