Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi rad ..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi rad ..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 16>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 09:40
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Prekrasno,jedva čekam da vidim tegle!
ma tegle sam pofarbala samo u plavo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 10:54

Tegla je smile227!!!
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 11:36
odlično duda!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 12:30
hvala curke..i ja mislim da je dobro ispalo kakva je bila ali mogla sam mrvicu urednije al kako ja to radim u ponoć jer MPK ide spavat tek u ponoć onda sam na kraju itekako zadovoljna 
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 17:52
Uvijek me iznenadi kad vidim prvotni izgled predmeta i "renovirani"!!!!
Duda, super je ispala tegla! Pa, kaj misliš kad ja radim inače dekopaž! LOL
...kad djeca zaspu... tad imam svoj mir... Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:51
je al ja sam onda već u nesvijesti smile49i samo gledam kako ću što prije zaspati
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 23:02
uuuuuuuuuuuu odlično, bravo. sviđa mi se
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 23:03
aha. kakva je ono limena Klimt kutijica do jaja...??
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 01:10
DIVNO, DIVNO, DIVNO!!!! Mnogo mi se svidja sve shto si uradila, svaka ti chast!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 08:54
hvala cure..imam dve takve limene kutijice..Gustav Klimt:Ispunjenje,Poljubac..mislim da se Dadino jaje snašlo Hug
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 16:11
slika je grozna ali je ispala mala zgodna posudica za luk i česen jer mi mora biti pri ruci jer kod nas se stalno nešto kuha(da le netko prepoznaje svoju salveticu?)Smile
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:29
radovi su predivni...dala si mi dobru ideju za uredenje starog stola...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 18:35
posuda je odlična Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 20:26
hvala
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 20:37
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

dadino klimt jaje je našlo svoje mjesto na polici

Vidim da je Klimt jaje u jako dobrom društvu!
Polica iz Neckermanna je super cool kao i kutija za kruh...dođe mi da i ja naručim jednu policu, pa da je preuredim u tvom stilu.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:03
hvala dada..mama me pitala gdje sam našla tako komplet Tongue i kad sam joj pokazala stol itd nije mi baš vjerovala da sam ja to napravila(sama) pa sam pred nom njoj napravila jednu teglu..naravno da me bezecirala dajoj sredim ljetni stol..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:01
upotrijebila sam drvenu staru sjedalicu..nadam se da će se barem neki ove molbe držatiBig%20smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:03
Ovo je geeeenijalno! I ne samo to već i prekrasno! Super, oduševljena sam! smile126
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:05
ovo i nije baš uspijelo na poštanskom kasliću...no nemre baš uvijek sve ispast kako čovjek hoće..jel tako
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:07
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ovo je geeeenijalno! I ne samo to već i prekrasno! Super, oduševljena sam! smile126
hvala..znaš ja imam veliki balkon na koji se nemože gledat sa ceste pa čujem komentare..neš vjerovat al otkad sam ovo stavila ništa nije iščupano..dve dame su me pitale jel mogu to i to dobiti..juuppiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.