Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 63> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kupila sam manju varijantu ove šablone i odmah ju isprobala. Super mi je baš zbog motiva koje mogu ukomponirati u male medaljončiće koje sam radila.....
![]() ![]() ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo odgovora:
1. za Lily: Monart Radionica Popunjeni profil, ne znam kako bi je drugačije mogla pronaći, to je njeno ime na fejsu!
2. Kikins - vjerojatno su ti pucali baš zato jer su pretanki ili si ih prerano dirala. Moraju se baš dobro osušiti, ali ne na radijatoru nego na zraku jer se na radijatorima izvitopere....
A sada curke, evo opet malo mojih novih radova:
Kiki me zarazila ovim posudama! Oduševile su me i pripremam ih kao poklone a nešto imam i naručenih......
![]() Jedna u tamnocrvenoj varijanti:
![]() ![]() ![]() Ljubičaste varijante:
![]() ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
sve je odlicno..ja sam se usudila i napravila ukrase po istoj toj recepturi...vadila modlicama oblike i susila 2 dana..neki su mi pukli-ne znam zasto.mozda sam mnogo tanko razvukla masu?
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Lily54 ti je na Fejsu, pošalji mi tvoju email adresu, ja mislim da ga imam za prijatelja, pa ču ti poslati, oni su mislim negdje iz Bgda, moram pogledati.
Leptirek kakav ti recept treba, ne znam a mislim da si i ti nova, kaj ti treba pitaj, drage volje ti napišem. |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Kad sam promatrala slikicu htjela sam pitati recept za to, kad ono recpet me čeka na dnu stranice
![]() Hvala puno ![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Stvarćice su odlićne ,samo ni ja nisam mogla da nadjem onu stranicu Monart ,je li ima neka prava adresa, ja ti po Fejsu ne idem?
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sada je na telki bilo da ako se print u boji razlijeva, nije orginal,ili je ajko loša boja.Proba je da na sliku kapneš malo vode i ako se razlije nije boja za print dobra.
Nadam se da će cure pročitati. |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Uuuu, ovaj dot's mi je otkriće!
|
|
![]() |
|
Jani tek sam sada shvatila da si to po receptu napravila visilice, a u sodu ne treba stavljati bijele boje jer ti je bijela, ja stavim ljepilo i pospem, ako mi je premalo u visinu, ponovim, i polakiram i ništa se ne trusi.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Odma sam ga prepisala i upotrebit ču ,uveliko se razlikujew do recepta +za hladni porculan.HVALA TI što si podijelila sa nama
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala.....
Evo curke koje trebate recept:
1/2 šalice gustina
1 šalica sode bikarbone
3/4 šalice vode
Sve lagano izmiješati i na laganoj vatri kuhati dok se ne zgusne - da bude gusto otprilike kao pire krumpir. Kada se malo ohladi da se može rukama mijesiti, posuti površinu na kojoj ćete mijesiti malo gustinom da se ne lijepi. Valjkom tanko razvaljati (ja sam na nekih 3-5 mm), modlicama vaditi oblike po želji i pustiti da se doooobroooo osuši, čak možda i 2 dana ako je malo deblje. Ako će služiti kao nekakve visilice nemojte zaboraviti probušiti rupice. Ali budite oprezni, pažljivo to radite da vam ne pukne oblik (meni se to dogodilo)...
Osušene oblike pobrusiti rašpama za nokte (najbolje su one "kartonske", ima ih svugdje kupiti)
Nadam se da će nekome dobro doći ovaj recept. Ja sam stvarno zadovoljna kako to izgleda na kraju.
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Savršeno
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
I meni je bilo malo čudno, ali ne treba, samo dobro posusiti.
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super ti je ispalo.Dobra ideja za ove ružice.Jeli ta smjesa čvrsta?Ne treba drvofix?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Dalija - posude su na Kvatricu, Family shop, a tijesto je koncinacija gustin, soda bik.i voda. Omjer tocan sada ne znam, nisam doma ali pogledaj si u novi Do!ts ako ti je hitno ;)
Tatjana - snijeg je ta komb.plus malo bijele boje. Slike saljem s mobitela jer mi je fotic los :( |
|
|
![]() |
|
Drugo dali si napravila snijeg, od ljepila i soda bikarbone, super je i ne trusi se, podnosi lak.
Divno ti je sve ispalo, ali ni meni neke slike ne idu, dobro ja ne vidim baš dobro, ali isto, kad stavljašslike, ideš li preko fotobaketa ili ono drugo, jer ja idem preko cipa od fotića, pa neke ispadnu nemoguće. Ja mislimda i na fotobaketu imaš uredui slike tako da ih možešposvjetliti i pooštriti. Probaj pronači. |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
BIRAM SVE a tajnu gdje ima posudica posijeli sa nama i o kojoj se smijesi radi jel o hladnom porcelanu?
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Preuredila sam svoj stari sat koji je bio antracit sive boje i žao mi je što ga nisam poslikala prije uređenja....uvijek to zaboravim....
![]() Stavljala sam malo krakle-a, ali nikako nisam mogla dobiti ga na fotkama :(
Snježne kuglice isto nisam mogla lijepo poslikati.....ni po danu ni navečer, ne znam zbog čega, ali svejedno evo slikice da vidite otprilike...
![]() Pa srčeka - visilice rađena od domaće smjese - po recepturi iz Do!ts časopisa:
![]() I šećer na kraju - posudice za spremanje kozmetičkih vatica.....ideju nam je dala Kiki-ko! Oduševila sam se njenom izvedbom i bila sam presretna kada sam pronašla takve posude. Idealan poklon za nadolazeće blagdane za svaku ženu....čini mi se da će sve moje drage prijateljice, nećakinje, kume....ovaj Božić dobiti ovakav poklon. Hvala Kiki na ideji!
![]() ![]() "medaljončiće" sam sama radila od istog tijesta kao i srčeka i doradila ih dodatno s istim motivom.....
![]() |
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
hvala Jani,,uspjela sam pronaći Monarticu..
kakvih krasnih salveta imaaaaaaaa ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |