Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 172> |
Korisnik | |
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, jako lijepo
![]() Da li je ovo dolje na kutijama čipka ili........ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da je salveta, jer nešto slično imam u salveti.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
PREDIVNE kutije pogotovo ova desna sa smeđom čipkom
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutije su mi super
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno kao i uvijek,vrijedne rukice samo rade,poželjela sam te da te vidim,jedva čekam da se malo proljepota da dođem u Mostar da te vidim i popijemo kavicu
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala svima za pohvale
![]() vlatka..jeste ,salveta cipka sarajka...cim se proljepota ,popit cemo se skupa. ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - i ti si neumorna i stvaraš svakodnevno
![]() Preslatke su ti posude za tjesteninu. Ova salveta s maslina motivom mi je posebno lijepa - i ja sam je puno koristila i opet bih.....kada vidim ove tvoje posude odmah poželim i ja sebi takve napraviti. I daščica i teglica su isto krasne, svaka na svoj način lijepe
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
a kaj se kaže, super je lijepo
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Slažem se sa curama, sve je prelijepo, kao i uvijek.
![]() Puno ti hvala na onim lijepim printevima, zlatna si.... |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
galerija u koju uvijek rado virnem.....i uvijek se oduševim....preljepi radovi.... dašćica i teglica su preljepe...
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
od prve do zadnje stranice nema se šta izdvojiti, sve je predivno, napravljeno s mjerom i po principu "manje je više", praznik za oči!
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
daščica je savršena volim bacit oko na tvoje zdijelice ali nikako da skupim hrabrosti za takvog nešto
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma draga moja odmaraš li ti ikako,moram doći na kavicu u Mostar da te barem malo odvojim od tih prekrasnih radova,ma zaista si umjetnica
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Saro ,Sarice ,sveži neku crvenu traku oko ruke brzo ,jer mogli bi te ureć ,nedaj bože.Odakle ti samo tolike ideje ,a i predmeti bogami , nemoj samo traku na ruku ,nego i crven džerdan oko vrata....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure od
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kao i uvijek do sada, sve je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |