moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo moram isprobati. A da li bi ih bilo dobro prelakirati sa onim bezbojnim auto-sprejom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E nozhevi su unikatno novi!!! Svidja, svidja !
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je suuuuuuuper! Ma ovaj naš hobi je bezvremenski i posvuda primjenjiv!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala curke...i meni se sviđaju isapli su sasvim ok ..bili su stvarno za baciti...
-ne lakiraj sa auto lakom nego prođi sa ljepilom par puta naravno nek se prethodni sloj osuši..eto i ja sam došla sama do nečeg..
-onda se može prat ja isprobala..sve je ok..al ipak nebih ostavila baš da se unedogled namaču..neznam tko bi stavljo "unikatni"beštek u perilicu
-na žalost žlice i vilice nemam drvene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
gotova sam sa još nečim ..poslije ću pokazat
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
duda, nozevi su ti predivni...i zasigurno unikatni...s nestrpljenjem cekam nove radove...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
svaka čast na kreativnosti,super
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala curke...ma gotova sam sa tim novim al nemogu prebacit slike?..probat ću opet..
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
polica je prekrasna,toliko motiva,svaka čast
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovo su bila vrata od kuhinje sad je to Lavandina soba..tu je u sredini vrata ružni žuti reljefni prozor..MM je htio radi njega zamijeniti vrata al ja sam došla na drugu ideju..molim iskrene kritike jel šta ima viška ili da nešto nadodam jer još nisam sve prelakirala..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo probala ja sa sijetlom ovako onako al slike nemreju biti bolje ..u svakom slučaju odabrala sam boje sa salvete,rub vrata je brončan i sa njim sam tu i tamo malo ušla u boju..naravno da se to ne vidi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
da,steta sto su slike jako lose...pod hitno nabavi fotic...vjerujem da jako lijepo izgleda, prema onom sto mogu vidjeti mogu reci da je ideja odlicna i motiv mi se jako svida...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() Meni jaaaaaaaaaaako jako svidja !!!!!!!!!!! Svaka ti chast |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlična ideja,prekrasno je.Baš me zanima tvoj sljedeći projekt.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I bez bolje slike ovo izgleda prekrasno. Volim rad na namještaju i zato me svaki pokušaj takvog rada oduševljava. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |