moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Korisnik | ||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
ja sam oduševljenaaaaaa, i idejom i radom
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
hvala vam sivima na pohvalama makar bi ja rado čula i još koju mogućnost..zafrkavam se.. znači ovo je ovako dovoljno i da prelakiram ha?..
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
ideja za 5! prelijepo si to napravila! |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala ti..nije teško imat ideju kad si okružen stvarima koje vape za promijenom
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Duda, stvarno je lijepo, trebala bi cijelu prostoriju srediti u takvom stilu!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Vrata izgledaju jako dobro. Niti previše, niti premalo, samo da su fotke malo jasnije... |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ne bi se baš složila s tobom ![]() Ima jako puno ljudi okruženih sa istim takvim stvarima al im baš ne padaju ovakve ideje kao tebi..... ![]() Svaka čast...i za noževe i za vrata.... ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
ma koliko kod tebe novih divnih stvari- a sve imaju uporabnu svrhu- svaka čast za ideje, izvedbu ma za sve
![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala Mamaa..ma volim ja i samo ukrasne stvari ali trenutno ali to radim kad imam viška vremena kojeg nikad nemam ..ali ja sve
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
i dalje nastavi istim korakom jer ovi tvoji projekti, ovako divni nisu mogli biti da si išla nekim bržim korakom...kvaliteta se postiže na ovaj način, sve je ostalo kvantiteta, a na njoj se često gube osobnosti
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala na podstreku..baš si
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
o vratima i noževima je već sve rečeno pa ću ja samo |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala anastazija..no mislim da bih trebala nekako promijeniti naziv teme jer sam već polako odmakla od prvog rada
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Jako mi je žao što se fotografijom ne može dočarati svima nama tvoj trud i sjajna ideja te još bolje izvedba, užasno je teško fotografirati te staklene površine da izgledaju vjerno, ali neka te to ne obeshabri! Stvarno se divim tvom "projektu", još se nisam usudila krenuti na tako velike površine...
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala Izzy..sve z svemu je ok ispalo..s druge strane ću napraviti slično ali drugačije u stilu kakva će biti Lavandina soba..
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
E pa ovo je stvarno originalno, odlično je ispalo!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala dori
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |