moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Duda ovo je prekrasno! Ne znam šta bi izdvojila, da li kutijicu ili ono sa brodićima, ma sve je fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Kutijica je super,ali mene osobno si kupila brodovima,fenomenalni
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala vam..eto moj život je obilježila lavanda i brodovi..pa su u tom smijeru moji radovi
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Duda prekrasni radovi, baš si majstorica
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ponukana lulinim divnim etuiima ovo je moj pokušaj da sredim svoj stari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala Dorina nisam baš majstorica al se trudim do tog naslova treba puno još "pojesti žganaca"
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Vidim ja da ti svako jutro jedeš žgance ko i ja, bravo za nas
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mislim draga moja da ti sve manje žganaca treba...prekrasan etui...pre pre prekrasan...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Super da li je to na etuiu salveta ili print? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lula.. file ja ti baratam samo sa salvetama te printeve nemam trenutno mogućnost nabaviti jer ja živim u vukoj...i tu kad prestanu turisti sve stane misle valjda da na otoku nema živih..ma za sve pametnije moram u Šibenik a dok mi je MPK još mala nemogu laprdati po Šibeniku
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
duda, za printeve ti treba samo funkcionalni printer doma, bijeli papiri
i hrpa web stranica sa slikama (imaš na forumu linkova kolko hoćeš), a struju i internet imaš ![]() etui je divan (kao i ona vilinska kutijica i brodići ![]() ako ti što znači, inspirirala si me da se primim jednom nekih etuija koji su otrcani već... |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ne znam sto mi je ljepse, etui ili kutijica... ma znam, ja sam ipak ljubiteljica kutijica
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sve mi je baš baš lijepo. nema govora o izlaženju iz štosa. ako i jesi vidim da si se brzo oporavila. dakle, u žgancima je tajna.... a meni su tako bljaaak, kao da pijesak jedeš.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
anastazija može proč i kornflex
![]() ![]() nego kami kakav printer?..ja imam onaj aparat sve u jednom(telefon,fax,kopirka) jel taj ok? jer vidim da neke su cure spominjale laserski pa ipak mislim da to moj nije..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo ovo sam napravila za mamu njezin je bio ružni smeđi nadam se da će joj se svidjeti
i naravno da su slike koma
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izvrstan 2K! Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tanke anđo makar mi se na tim etuiima na slikama ne vidi ali mi se borala na nekim mjestima salveta nikako nisam mogla uredno nanjeti cijelu salvetu..
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Brodići, kutijica, etui....neznam što mi je ljepše!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |