Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi rad ..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi rad ..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 16>
Korisnik
Poruka
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 12:02
Stol je prekrasan,prekrasan,prekrasansmile93
meni je super u životu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:41
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Stol je prepreprepreprekrasan... ta salveta mi je posebno draga (planiram uraditi jednu vrlo visoku bocu s njom) no kad sam vidjela tvoj stol...smile93... sad više ne znam što mi je ljepše, stol ili kredencblau okvirić!
Ma znam, najljepši su radovi sa Lavandom... stvarno ti je ona najbolji uradak!!!!!!!!!!smile78pa sve dodatno ukrasi!
Je Franjice i meni je taj pakujac simpa oduvijek ko biljka a i ove salvete su gubica..ali u jednom imaš pravo moja Lave je moj najbolji životni uradak..hehe MM kaže da je ju "studiro" 6 g  ali je diplomska čista 5...kaj bi se reklo tatek je jako zaljubljen u kćerkicu.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:46
drago mi je da vam se sviđa...sad gledam krevet Wink mislim daću i njega sredit u sličnom stilu..u stvari jel se može? ..pa valjda će taj lak biti dobar pričekat ću malkice da vidim kako će reagirati stol kod upotrebe,jer stol mi je radni pa će biti u mojoj spavaćoj sobi pa me nekako vuče da mi sva soba bude takva..idem šarafiti stolicu pa da je uslikam
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 13:47
stol ti je predivan. .smile71
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 21:29
eto napokon i stolice
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 21:32
prelakirala sam stol ispalo je super oni tamniji tragovi okolo salveta od ljepila su se isto utopili i sve je ujednačeno,tu na stolici nisam imala više laka za sjedalo al nema veze važno da sam ju na kraju napravila...e sad moram smisliti neki "prozirni"jastučić hehe da ne skrivam sjedalo 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 22:03
super je i stolica Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 22:07
odlično ClapClap
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 08:11
e ovo je pun pogodak, stvarno ti je ispalo mmmmmmmmmmmmm ,drago mi je da ti je stol uspio kako si htjela. Imaš li još takvih stolica ili ti je ta jedna jedina jer bila bi šteta da nemaš komplet.    
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 08:18
Stolica je krasna! Molim, bez jastućića, pa kako će se vidjeti ovaj krasni motiv?! Ideja - možeš i na jastučič naljepiti motiv sa salvete, ima ljepilo i za decoupage na tekstilu, baš mislim malo eksperimentirati s tim ovaj vikend! Wink
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:25
Pa još i stolica... e to je stvarno po mome ukusu. Ne pokrivaj je, uistinu bi bilo šteta da se ne vidi.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:33
hvala curke i meni se najviše sviđa kako je ispala stolica,imam samo ovu kupila sam je dok sam radila u jednoj "firmi" namjerno neću reći kojoj (nisu zavrijedili) koja je imala samo u prodaji stolce..pored tisuću ostalih stvari..ona je bila izložbeni primjerak pa se pohabala i kad ju je šef dao u rasprodaju i od te mizerne plaćice ja sam ju kupila..bila mi je krasna onda a sad mi je prekrasna..moram reć da sam baš zadovoljna
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 09:35
I trebaš biti, ja sam baš u potrazi za takvom stolicom, već je vidim u glavi kako bi trebala izgledati. Za početak imam jednu manju koja čeka da se uredi.SmileSmileSmile
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 07:15
Sretan ti rođendan , te puno zdravlja i veselja, i da ti se ispune sve želje (i da Lavandi sleti roda s bracom ili sekom)   uživaj
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 12:23
Tebi je rođendan? E pa sve najljepše u životu, prvo zdravlja a onda će biti i svega drugog
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 14:42
Sretnooooooooooooooooooooo!!!!!!!smile73smile78
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 15:57
duda sretno ti bilo,i puno puno zdravlja i radosti

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 17:58

duda, želim ti sretan rođendan i puuuno svega što si sama želiš

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 23:07
Još jedan rođendan danas?! Jupiiiiii!

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 00:12
Draga ja sam totalno oduševljena. Bravo, bravo. I sad oprosti što kasnim...sretan ti rođeni dan. Zdravlja, ljubavi i možda koju kunu više ti želim. Da uživaš u svojim radovima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.