moj prvi rad .. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stol je prekrasan,prekrasan,prekrasan
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
drago mi je da vam se sviđa...sad gledam krevet
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
stol ti je predivan. .
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
prelakirala sam stol ispalo je super oni tamniji tragovi okolo salveta od ljepila su se isto utopili i sve je ujednačeno,tu na stolici nisam imala više laka za sjedalo al nema veze važno da sam ju na kraju napravila...e sad moram smisliti neki "prozirni"jastučić hehe da ne skrivam sjedalo
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super je i stolica
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e ovo je pun pogodak, stvarno ti je ispalo mmmmmmmmmmmmm ,drago mi je da ti je stol uspio kako si htjela. Imaš li još takvih stolica ili ti je ta jedna jedina jer bila bi šteta da nemaš komplet.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stolica je krasna! Molim, bez jastućića, pa kako će se vidjeti ovaj krasni motiv?! Ideja - možeš i na jastučič naljepiti motiv sa salvete, ima ljepilo i za decoupage na tekstilu, baš mislim malo eksperimentirati s tim ovaj vikend!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Pa još i stolica... e to je stvarno po mome ukusu. Ne pokrivaj je, uistinu bi bilo šteta da se ne vidi.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala curke i meni se najviše sviđa kako je ispala stolica,imam samo ovu kupila sam je dok sam radila u jednoj "firmi" namjerno neću reći kojoj (nisu zavrijedili) koja je imala samo u prodaji stolce..pored tisuću ostalih stvari..ona je bila izložbeni primjerak pa se pohabala i kad ju je šef dao u rasprodaju i od te mizerne plaćice ja sam ju kupila..bila mi je krasna onda a sad mi je prekrasna..moram reć da sam baš zadovoljna
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
I trebaš biti, ja sam baš u potrazi za takvom stolicom, već je vidim u glavi kako bi trebala izgledati. Za početak imam jednu manju koja čeka da se uredi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sretan ti rođendan , te puno zdravlja i veselja, i da ti se ispune sve želje (i da Lavandi sleti roda s bracom ili sekom) uživaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tebi je rođendan? E pa sve najljepše u životu, prvo zdravlja a onda će biti i svega drugog
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sretnooooooooooooooooooooo!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
duda sretno ti bilo,i puno puno zdravlja i radosti
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
duda, želim ti sretan rođendan i puuuno svega što si sama želiš |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Još jedan rođendan danas?! Jupiiiiii!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Draga ja sam totalno oduševljena. Bravo, bravo. I sad oprosti što kasnim...sretan ti rođeni dan. Zdravlja, ljubavi i možda koju kunu više ti želim. Da uživaš u svojim radovima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |