Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 112> |
Korisnik | |
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kiki ti si genijalka
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
znaš šta...već dvi ure buljim u tvoje radove...ujutro iden u milera i kupujem onaj kist i ono lipilo šta si mi priporučila zadnji puta na kavi
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
CD par srca mi je napravio jedan otkačeni stolar.Zaljepila sam ga drvofixom.Uopće ne znam odkud mi ta ideja.Možda zato jer kutijica nema kopču nego ima mali magnetić.Pa kažem ova srca mi samo stoje...
Hvala drage 11 i Vlatka.Ja sam mislila da ti već naveliko mackaš ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mala kutijica je baš slatka
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Ajme, kutijica je preslatka.
S obzirom da si ti prava majstorica, imam jedno pitanje- s kojim lakom lakiraš staklene stvari (vaze, tanjure- bojim se da se kod pranja nešto ne odljepi)? Unaprijed hvala na odgovoru. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Obični lakovi.Još nisam prala.Vjerovatno ima lakova koji se zapeku.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hej Kiki, samo sam čekala kad će tvoje prekrasne pisanice!
![]() |
|
![]() |
|
Novi Photobucket.Trebaće mi vremena da se snađem.
|
|
|
|
![]() |
|
Na pijaci sam kupila za sitne novce na jednom zidu prekrasnu kutiju.Oslikanu ali jako loše.Još je bila i izguljena,boja popucana,a na dnu je imala veliku grešku.Kao neki izbočeni čvor u drvu prekriven etiketom uvoznika.Nakon par dana brušenja,kitanja,doslikavanja,šablona,lakiranja evo je.
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
prekrasno jaja i kutijica a jaja sa šablonom su nenadmašive
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
prekrasno!ostala sam bez teksta!
![]() |
|
![]() |
|
Jaja sa šablonom!!??Da nisu to ova bijela sa čipkom?To su čipkaste košarice iz Amerike stare skoro 40 godina.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljepo!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Kutijica je tako lijepa.... ali i jaja su zakon!
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jajčeka su predivna ,pogotovo ona sa oticima košarice.Kutiju si sredila za
![]() |
|
![]() |
|
Prvih par pisanica su prošle godine bili na štapićima.Kako ih nitko nije volio prebacila sam ih na vješanje.
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |