Cvijet.info :: O nama
O nama

O nama

Cvijet.info je pokrenut 2006. godine, kojeg je osmislio Marin Kemper godinu dana ranije. Nakon toga je trebalo godinu dana rada da Cvijet.info i zaživi.

U razvoju Cvijet.info portala zaslužan je i Nikola Ristić koji je sve iz programirao, i omogućio da stranica bude dostupna svima. 

Kako su dani polako prolazili Cvijet.info se sve više razvija i poboljšava i sve više ljudi  radi na njegovom stalnom poboljšanja.

Veliku pomoć u  nastanku Cvijet.info portala imaju i članovi zbog kojih je sve ovo i nastalo. 

Od kada je krenuo sa radom Cvijet.info svakodnevno se obogaćuje novim sadržajima vezanim za tematiku cvijeća i svijeta biljaka.

Vizija stranice je postati najveća besplatna enciklopedija o cvijeću i drugim ukrasnim biljkama.

Što smo uz puno truda  i Vaše pomoći počeli i ostvarivati. Uz sve trenutne kategorije cvijeća i biljka imamo u planu uskoro dodati i neke potpuno nove.

Kreiramo za Vas i dodatne besplatne web servise i još puno toga što će Vam uvelike olakšati put do kvalitetnih informacija o cvijeću, i tako Vam ostaviti više vremena da u njemu uživate.

Pokrenuli smo i izdajemo besplatni Cvijet.info časopis. Časopis je za sada sezonskog tipa, tako da u njemu možete pronaći sve informacije i savjete o održavanju cvijeća i biljaka za sezonu koja nadolazi. Cvijet.info časopis je u potpunosti besplatan i dobiti će ga svatko tko se za njega prijavi.

Cvijet.info forum je svijet kojeg su stvorili zaljubljenici u prirodu, cvijeće i jedan opuštajući i zdrav životni stil. Želite li  naći zanimljive sugovornike koji će imati pravi odgovor za bilo koju cvjetnu dilemu, no i prave stručnjake koji imaju što reći i dokazati slikom iz vlastitog vrtlarskog iskustva…. odahnite…. na pravom ste mjestu!

 
O NAMA
 
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija