Humanitarna akcija :: Cvijet.info za SOS selo Ladimirevci
Cvijet.info za SOS selo Ladimirevci

Cvijet.info za SOS selo Ladimirevci

Ocijeni članak:
         
Autor:
administrator
11/3/2008 11:48:40 AM

Nakon prve humanitarne akcije vrijeme je da ostvarimo i drugu. Stoga smo odlučili sa članovima Cvijet.info portala i foruma da odemo u nedjelju 09.11.2008 godine u SOS selo Ladimirevci posaditi novo cvijeće. 

Osamdesetero djece u 16 SOS-obitelji koje žive u SOS-kućama čine jedno zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovu Dječje selo. Dječje selo u suradnji sa lokalnom zajednicom pokreće različite projekte kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama. Sportska, glazbena, likovna, dramska, novinarska i plesna radionica, neke su od aktivnosti kojima se djeca bave u slobodno vrijeme.


DSC00021--.JPGU svemu tome želi im i Cvijet.info pomoći! Kao sto smo se već uvjerili da svi posjetitelji ovoga portala vole cvijeće, drveće i prirodu općenito te su svjesni koliko cvijeće i zelenilo mogu učiniti jedan dom toplijim i ljepšim mjestom za življenje. A vjerujemo da se sjećate bajki o vilama koje se skrivaju u laticama cvijeća, o pčelici Maji koja obožava cvjetni nektar, o Palčici i njenoj kući u zvončiću i kako ste ih s prijateljima pokušavali naći u maminim cvjetnjacima, u gustišima i na livadama. Baš zato želimo obogatiti okoliš SOS sela Ladimirovi i darovati im par cvjetnih oaza u njihovom domu.


Djeca vole maštati i lako pronalaze prijatelje u cvijeću, vole se igrati u cvijeću a kroz tu igru i puno toga uče o životu i prirodi.

Svi koji žele sudjelovati!
sa.jpgKAKO:  Svojim dolaskom u SOS selo i pomoći oko sadnje cvijeća, kroz doniranje sadnica cvijeća, ukrasnog vrtnog zelenila, drveća, ukrasa za dvorište, ukrasno kamenja, dječjih kantica za zalijevanje vrta, vrtnog alata i svega drugoga što smo mi možda zaboravili spomenuti. Ili uplatom novca na  žiro račun :

Zagrebačka banka, broj žiro-računa 3114294293,
Na uplatnici napisati u svrhu: Cvijet za Ladimirevce

DATUM: 09.11.2008, u ranim popodnevnim satima.


cvijet1.jpgPriželjkujemo nesebičan odaziv, članova Newslettera, članova Cvijet info Foruma, obrtnika i tvrtki koji mogu pomoći ili žele sudjelovati na bilo koji način i naravno svi ostali posjetitelji dobra srca –  Javite se -administrator@cvijet.info ,   putem privatne poruke ili na forumu!
Za sve deljaljnije dogovore , mišljenja i ostalih članova te davanja Vaših kliknite ovdje…
 
Djeca doma žele također dati svoj doprinos pri uređenju i održavanju svoga dvorišta i uljepšavanju svoje životne sredine.

 
KOMENTIRAJ ČLANAK CVIJET.INFO ZA SOS SELO LADIMIREVCI
 
Trenutno nema komentara. Budite prvi !!!
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija