Oglasi :: Eucerin® DermoPURIFYER
Eucerin® DermoPURIFYER

Eucerin® DermoPURIFYER

Ocijeni članak:
         

Nečista koža nije samo mladenačka tegoba u pubertetu, nego su nečistom i masnom kožom u sve većoj mjeri pogođeni i mladi odrasli ljudi. Proizvodi Eucerin® DermoPURIFYER namijenjeni su za dnevnu njegu i čišćenje masne,nečiste kože. Specijalizirani su da fiziološki djelotvornim tvarima stabiliziraju kožu sklonu miteserima i aknama, dok njihovim jedinstvenim liposomatskim prijenosnim sustavom djelotvorne tvari (mliječna kiselina) izravno dolaze u folikul žlijezde lojnice gdje nastaju nečistoće i akne. Tamo ciljano svladavaju uzročnike nečiste kože. Svojim fiziološki aktivnim tvarima ovi proizvodi reguliraju smetnje u funkciji kože, a koža postaje osjetno čišća i vidljivo svježija.
 
Za svakodnevno čišćenje lica nečiste kože i kože koja naginje stvaranju akni koriste se Eucerin® DermoPURIFYER Gel i  Eucerin® DermoPURIFYER Osvježavajući losion za čišćenje lica. Eucerin® DermoPURIFYER Gel za čišćenje lica djeluje antibakterijski te nježno i učinkovito oslobađa  kožu od prekomjerne masnoće. Koža postaje čista, tonizirana i podatna. Eucerin® DermoPURIFYER Osvježavajući losion za čišćenje lica intenzivno čisti i osvježava lice, te otvara začepljene pore bez isušivanja kože. Pruža zdrav i svježiji izgled i sprječava stvaranje nečistoća na koži.
 
Za potpuno dubinsko uklanjanje nakupljenih nečistoća koristi se Eucerin® DermoPURIFYER Piling za čišćenje lica. Sadrži mikročestice i zrnca mliječne kiseline koje vrlo djelotvorno uklanjaju nečistoće dok blaga receptura čuva ravnotežu vlage u koži. Nakon svakodnevnog čišćenja lica potrebno je nanijeti Eucerin®
 
DermoPURIFYER Kremu-gel za njegu masne kože. Vidljivo smanjuje nečistoće unutar tri tjedna primjene, te regulira smetnje u funkcijama kože. Koža poprima zdrav, ravnomjeran i blistav ten.
 
Prekrivanje nesavršenosti na koži omogućava Eucerin® DermoPURIFYER Stik za kontrolu i prikrivanje nedostataka kod nečiste kože. Istovremeno prekriva nepravilnosti i smiruje nadraženu kožu. Oblik aplikatora omogućava ciljanu upotrebu, a proizvod se prilagođava koži bez da zatvori pore.
 
Korina Lončar brand menadžerica za Eucerin i Internet kordinatorica tvrtke Beiersdorf savjetuje: Redovitom i dugotrajnom upotrebom Eucerin® DermoPURIFYER proizvoda, nečista se koža vidljivo poboljšava,a nastanak novih nečistoća je učinkovito sprječen.
 
Više o Eucerin® DermoPURIFYER proizvodima za masnu i nečistu kožu možete saznati na www.eucerin.com.hr gdje također možete sudjelovati u nagradnoj igri.

Najvještiji u prekrivanju prištića  mogu osvojiti Sony Cyber – shot digitalni fotoaparat ili korisni čistač pora. 

Za sve dodatne informacije obratite se:

Korina Lončar, brand menadžerica i koordinatorica za Internet,
Beiersdorf d.o.o, Križna 18,
10000 Zagreb;
tel: 01 600 1026; faks: 01 600 1053
www.nivea.hr
www.eucerin.com.hr
www.labello.com.hr

Ines Delević Majetić, Managing Director
Vlatka Jurić, Account Director
Omega Media, Jablanska 82,
10000 Zagreb
tel: 01 3908 920; fax: 01 3908 929
www.omegamedia.hr
 

 
KOMENTIRAJ ČLANAK EUCERIN® DERMOPURIFYER
 
Trenutno nema komentara. Budite prvi !!!
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija