Oglasi :: Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva
Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva

Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva

Ocijeni članak:
         

Petnaesti put "Slavin" u Orahovici

Od 13. do 15- ožujka u Orahovici će se održati 15. Međunarodni sajam vinogradarstva, vinarstva i voćarstva „Slavin“ 2008, koji je i ove godine u organizaciji Slavonije, Obrtničke zadruge i poduzeća Astro iz Orahovica. Pripreme za mali „jubilarac“ već su poodmakle, pozivi izlagačima su poslani, a u Orahovici pristižu brojni uzorci vina i jakih alkoholnih pića:“

Organizacija Sajma u poodmakloj je fazi. Predradnje koje prethode svakom sajmu pa tako i našem su završene, a ovih dana u naš grad brojni proizvođači vina i jakih alkoholnih pića , rakija i likera, dostavljaju svoje uzorke, koji će biti podvrgnuti ocjenjivanju.

vino.jpgOcjenjivanje vina obavit će se 11. i 12. veljače, dok će 14. i 15. veljače Orahovica biti u znaku rakija, likera i ostalih jakih pića koje će ocjenjivati vrhunske komisije“-rekao je direktor Sajma Slavin, Franjo Kukuruzović.


Cilj Slavina je okupiti na jednom mjestu, vinogradare, voćare te proizvođače vina i rakija kao i trgovce opreme, kako bi što bolje prezentirali svoje usluge: „Slavin je stekao svoje ime. To je sajam na kojeg se rado dolazi i na kojem se sklapaju veliki poslovi. Gradili smo ga strpljivo 15 godina, tako da danas napokon ubiremo plodove dobrog rada. Očekujem da će dvorana ponovo biti pretijesna za sve zainteresirane izlagače“ - kaže Kukuruzović. vino2.jpg

Program izlaganja Slavina bit će vrlo širok a sadržavat će pristigle uzorke vine i rakija, strojeva i opreme za vinogradarstvo, lozni i sadni materijal, eko proizvodnju, med i proizvode od meda, ljekovito biljke i cvijeće, sredstva za zaštitu u poljoprivredi, ambalažu, opremu za ugostiteljstvo, lov i lovni turizam : „Slavin će ove godine obilovati edukativnim i zabavnim programom.

Bit će održane i prezentacije mehanizacije i proizvodnih strojeva, organizirat ćemo treći izbor za Vinsku kraljicu kao i Vinski bal, te brojna natjecanja u pravljenju slavonskih domaćih specijaliteta“ - kaže Kukruzović.

 
KOMENTIRAJ ČLANAK MEĐUNARODNI SAJAM VINOGRADARSTVA, VINARSTVA I VOĆARSTVA
 
Trenutno nema komentara. Budite prvi !!!
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija
 
orhideje
 
proba
 
moji radovi na staklu
 
moji radovi na staklu
 
moji radovi na staklu