Oglasi :: Poklanjamo 1000 sadnica vrtnog cvijeća
Poklanjamo 1000 sadnica vrtnog cvijeća

Poklanjamo 1000 sadnica vrtnog cvijeća

Ocijeni članak:
         
Darujmo jedan cvijet za ljepši svijet….
I uljepšajmo svijet djeci u SOS dječijem selu Ladimirevci .

Da ponovimo ukoliko ne znate…..

SOS selo Ladimirevci poznato je u cijeloj Slavoniji po brizi i ljubavi kojima se njegovi stanovnici trude da ga učine lijepim i ugodnim svima koji u njemu žive ili ga posjećuju. Osamdesetero djeceu 16 SOS-obitelji koje žive u SOS-kućama čine jedno zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovu Dječje selo. Dječje selo u suradnji sa lokalnom zajednicom pokreće različite projekte kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama. Sportska, glazbena, likovna, dramska, novinarska i plesna radionica, neke su od aktivnosti kojima se djeca bave u slobodno vrijeme.

U svemu tome želi im i Cvijet.info pomoći! Vjerujemo da svi posjetitelji ovoga portala vole cvijeće, drveće i prirodu općenito te su svjesni koliko cvijeće i zelenilo mogu učiniti jedan dom toplijim i ljepšim mjestom za življenje. A vjerujemo da se sjećate bajki o vilama koje se skrivaju u laticama cvijeća, o pčelici Maji koja obožava cvjetni nektar, o Palčici i njenoj kući u zvončiću i kako ste ih s prijateljima pokušavali naći u maminim cvjetnjacima, u gustišima i na livadama. Baš zato želimo obogatiti okoliš SOS sela Ladimirovi i darovati im par cvjetnih oaza.
Djeca vole maštati i lako pronalaze prijatelje u cvijeću, vole se igrati u cvijeću a kroz tu igru i puno toga uče o životu i prirodi.
 
 
 
 poklona.jpg
 
 

CVJETNA DRUŽINA to smo mi!


Svi koji žele sudjelovati!

KAKO:Svojim dolaskom u SOS selo i pomoći oko sadnje cvijeća, kroz doniranje sadnica cvijeća, ukrasnog vrtnog zelenila, drveća, ukrasa za dvorište, ukrasno kamenja, dječjih kantica za zalijevanje vrta, vrtnog alata i svega drugoga što smo mi možda zaboravili spomenuti.

DATUM: 22. svibanj 2011
POmozimo im ponovo i pocnimo sa pripremama za humanitarnu akciju u organizaciji članova foruma cvijet.info za uređenje dječjeg SOS sela Ladimiravci.
Za one koji ne znaju imamo i žiro racun za sve one koji bi pomogli a ne mogu doci i udjeliti koji cvijetic... pa da prikupimo novackoje cemo darovati SOS selu za cvijeće, alat i sl sto je potrebno za uređenje vrta...(racun mogu otvoriti fizicke osobe, pravne ili udruge, posto nismo u mogucnosti otvoriti nikako drugo otvoren je racun na fizicku osobu, a posto se novac uplacuje za djecu u sos selu, nije potrebno upisivati ime primatenja. nego samo svrha i broj racuna) Ako Bog da i budemo uspili u ovome i u narednim akcijama koje budu bile možemo organizirati i malenu udrugu koja bi pomagala i skupljala cvijeće te ga darovala...
 
Zagrebačka banka broj žiro-računa 3114294293,
Na uplatnici napisati u svrhu: Cvijet za Ladimirevce
Naravno možete napisati i svoj nick na forumu da znamo tko nam se pridrzio i pomogao ukoliko zelite.
Ps. a prije uplate probajte razmisliti dali bi bilo moguce da i vi ujesto uplate sudjelujete u doniranju cvijeća i druzenju sa djecom u sadnji istoga... Wink
Tagovi (ključne riječi)
cvijeće, cvijet, cvijet.info, humanitarna akcija, ladimirevci, sos selo, soso selo ladimirevci, vrtno cvijeće
 
KOMENTIRAJ ČLANAK POKLANJAMO 1000 SADNICA VRTNOG CVIJEĆA
 
Trenutno ima 1 komentar(a)
 
novopazovcanka | 5/11/2011 7:48:27 PM
zamisao je odlicna i hvale vrijedna.mozda bi mogli i malo vise pisati o tom selu injihovim stanovnicima .a mozda bi nam se ioni obrate.
 
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija