Sajam cvijeća :: 12. Festival cvijeća Sv. Filip i Jakov
12. Festival cvijeća Sv. Filip i Jakov

12. Festival cvijeća Sv. Filip i Jakov

Ocijeni članak:
         
Manifestacija će se održati 27.-29.04.2012 kao i prošle godine na prostoru uz hotel ‘’Vila Donat’’ u Sv.Filip i Jakovu,  uz generalno pokroviteljstvo Turističke zajednice Zadarske Županije, Općine Sv.Filip i Jakov i Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede i potporu Zadarske županije i Hrvatske turističke zajednice kao i veliki broj medijskih pokrovitelja. Ove smo godine dobili pismo potpore predsjednika RH Ive Josipovića.

Uz prodajno- izložbeni karakter sajma i ove godine pripremamo raznovrstan sadržaj :radionice, cvjetnu izložbu, sudjelovanje učeničkih zadruga, radova polaznika dječjih  vrtića, prigodna predavanja, savjetodavna služba, nagradne igre i razna zabavna događanja.


saajam sv12.jpg

I ove godine  se očekuje  veći broj polaznika dječjih vrtić
a Zadarske županije koji će se uključiti u organizaciju 9. ''Cvjetnog korza ''Neka riva u cviću pliva'' koji se održava u okviru sajma cvijeća, a također i organizacija cvjetne modne revije koja će se održati u sklopu sajma kao i etno prezentacije.

Nastavljajući suradnju s raznim etno udrugama iz raznih krajeva Hrvatske pri čemu smo imali partner županiju iz raznih dijelova Hrvatske ove godine partner županija nam je Vukovarsko-srijemska županija. Stoga planiramo u suradnji s Turističkom zajednicom Vukovarsko –srijemske županije pokrenuti cvjetno-turističku suradnju na način da bi Kulturni centar „Gatalinka“ iz Vinkovaca ponudio projekt Etno frizura Hrvatske na našem Festivalu. Neki od sudionika nam dolaze iz Osječko-baranjske županije kao i iz drugih krajeva Hrvatske.

saajam sv122.jpg

Uz izložbu cvjećara- aranžera koji pripremaju dekoraciju stolova, gostuje nam i Marko Bijelić mag.ing.bilj., iz Osjeka sa novitetima iz svijeta aranžiranja i dekoriranja.

Ove godine pripremili smo edukativno stručni skup za proizvođače cvijeća, začinskog i ljekovitog bilja u suradnji s Odjelom za poljoprivredu Zadarske županije.

Bilježimo i već tradicionalno gostovanje zadarskih pisaca „ZaPis“, kao i održavanje modne revije.

Ovogodišnju reviju predvode Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn iz Zadra i Osijeka te kreatorica Mirna Levaković Lombarović sa etno revijom.

PROČITAJTE I NA FORUMU O SAJMU CVIJEĆA: KLIKNI OVDJE

TAKOĐER POSJETITE I OSTALE SAJMOVE CVIJEĆA U HRVATSKOJ: KLIKNI OVDJE


saajam sv1.jpg

Tagovi (ključne riječi)
aranžer, aranžiranje, cvijeće, cvijetna izložba, cvjećar, cvjećara, cvjet, dekoriranje, festival cvijeća, izložba cvijećara, sajam cvijeća
 
KOMENTIRAJ ČLANAK 12. FESTIVAL CVIJEĆA SV. FILIP I JAKOV
 
Trenutno nema komentara. Budite prvi !!!
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija