Sajam cvijeća :: Sajam cvijeća - GARDEN SHOW Split 2012
Sajam cvijeća - GARDEN SHOW Split 2012

Sajam cvijeća - GARDEN SHOW Split 2012

Ocijeni članak:
         
04. - 05. svibnja ove godine otvaraju se vrata prvog sajma hortikulture, cvijeća i sadnica u Splitu - GARDEN SHOW. Ovu izložbeno-prodajnu manifestaciju organizira Splitski sajamski centar, a održat će se u Kongresnom centru Poljud (ex Dom HRM) na gotovo 5000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora.

Trajat će tri dana tijekom kojih će posjetitelji moći vidjeti a i vrlo povoljno kupiti dekorativno bilje, sadnice, sjemenski materijal, vrtni namještaj i pribor, opremu i mehanizaciju za hortikulturu, opremu za navodnjavanje i zalijevanje, bazene i opremu za bazene, posude za sadnju i dekoraciju biljaka, dekorativno svježe i suho cvijeće, umjetno cvijeće, fitofarmaciju, proizvode ljekovitog i aromatičnog bilja, fitokozmetiku, stručnu literaturu te umjetničke predmete tematski vezane uz cvijeće.

split sajam cvijeca2.jpg

Ova izložbeno-prodajna manifestacija namijenjena je svima onima koji se bave hortikulturom, uzgojem cvijeća i sadnica, a osobit naglasak je na uređenje vrta i opremanju vrtova, parkova, okućnica i terasa turističkih objekata, od velikih objekata i apartmanskih naselja pa do malih turističkih objekata, u cilju podizanja kvalitete turističke ponude. Stoga se na sajmu očekuje veliki broj gostiju iz područja turističkih djelatnosti.

U okviru sajma organizirano je natjecanje u vrtnom uređenju, namijenjeno svima koji žele pokazati svoje umijeće i iskustvo u uzgoju i uređenju vrta. Svaki natjecatelj na raspolaganje će dobiti 25m2 zelene površine i, naravno, dati mašti na volju! Posebna kategorija je natjecanje škola odnosno učenika eko sekcija koji će imati priliku, uz stručnu pomoć svojih mentora, pokazati umijeće i ljubav prema prirodi.

split sajam cvijeca.jpg

Uz natjecanja, organizirat će se stručna predavanja i praktične radionice.

split sajam cvijeca1.jpg

Ova velika hortikulturna manifestacija, otvorena je za sve one koji se hortikulturom bave te za one koji su ljubitelji prirode i svega onoga što nam daruje. Splitski sajamski centar Vas stoga poziva da posjetite ovaj sajam bilo da želite unaprijediti svoj posao, oplemeniti svoj vrt ili jednostavno priuštiti sebi odmor za oči i dušu!

Dobrodošli!

PROČITAJTE I NA FORUMU O SAJMU CVIJEĆA: KLIKNI OVDJE

TAKOĐER POSJETITE I OSTALE SAJMOVE CVIJEĆA U HRVATSKOJ: KLIKNI OVDJE


split sajam cvijeca3.jpg
Tagovi (ključne riječi)
aromatično bilje, cvijeća, cvijeće, dekoracija biljaka, garden show, hortikultura, ljekovito bilje, navodnjavanje, okučnica, sajam cvijeća, sajam cvijeća split, sajam hortikulture, suho cvijeće, uređenje vrta, uzgoj cvijeća, vrt
 
KOMENTIRAJ ČLANAK SAJAM CVIJEĆA - GARDEN SHOW SPLIT 2012
 
Trenutno ima 3 komentar(a)
 
administrator | 4/17/2012 9:04:06 PM
Nova obavijest!!!!! zbog kiše koja očito nema namjeru stati do kraja travnja splitski sajam cvijeća se odgađa na novi datum : 04-05.05.
 
 
amandier | 4/9/2012 11:17:07 PM
Napokon sajam i u Splitu! :-)))
 
 
bambus | 4/2/2012 5:23:38 PM
Napokon! Veselim se :)
 
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija