Zanimljivosti :: Alati za planiranje vrta
Alati za planiranje vrta

Alati za planiranje vrta

Ocijeni članak:
         

a prije sadnje i uređenja svoga vrta bacali skice po papirima. I nije bilo problema ukoliko ste akademski slikar pa je vaš plan ispao dobro i vidi se na njemu ono što želite napraviti. A ukoliko van baš i nije prošlo za rukom kao ni meni i  dobili ste samo hrpu išaranih papira na kojem se ne vidi apsolutno ništa osim hrpe tragova olovke ili kemijske. Onda ste na pravome mjestu. Ovdje ćemo vam predstaviti dva super programa za izradu i planiranje vrta. Tako da se više nećete morati patiti u dešifriranju vaših crteža.

gardenplannerlogo.gifPrvi program je vrlo jednostavan za upotrebu i snaći ćete se vrlo brzo u radu s njim. Zove se Garden Planner 2.0 i možete ga koristiti direktno na internetu, besplatnu verziju programa ili kućnu verziju, koju skinete sa interneta na svoj kompjuter i koristite ga kada god želite. Ova verzija programa se plaća i košta svega 19.95$ a imate prije toga probni rok od petnaest dana prije odlučivanja o kupnji. Što se tiče opisa samog programa, ima dosta screenshot3.jpgmogućnosti što se tiče izbora biljki, vrtnih objekata i sl. program je napravit u 2D. te se vidi kao nacrt.


Ukoliko želite probati online verziju programa pritisnite ovdje. A ukoliko želite skinuti program sa interneta na svoje računalo pritisnite ovdje. I naravno ukoliko imate želju posjetiti službenu stranicu od ovoga programa kliknite ovdje.

 

Drugi program koji ćemo vam predstaviti je bbc-jev  Virtual Garden. Ovoj je malo napredniji i puno opremljeniji program od prvoga.  Tako da on  ima i mogućnost i 3D pogleda na Vaš vrt kojeg ste malo prije napravili. Stvarno odličan program, s velikim izborom biljki i svim ostalim sitnicama u vrtu koje vam god zatrebaju pri planiranju. Provjerite slobodno , vidite kako to izgleda na internetu i to samo klikom ovdje. Ili jednostavno skinite program na svoje računalo pomoću jednog klika ovdje.
virtual_garden_main.jpg

 
KOMENTIRAJ ČLANAK ALATI ZA PLANIRANJE VRTA
 
Trenutno ima 2 komentar(a)
 
LeoNata | 6/4/2012 2:51:38 PM
Isprobala sam ovaj drugi bbc-ev program, koji je ujedno i free, i sasvim solidan za jednostavne površine, uz malo spretnosti. Za okviran plan vašeg vrta i biljaka, odličan program!
 
 
LeoNata | 6/4/2012 2:50:27 PM
Isprobala sam ovaj drugi bbc-ev program, koji je ujedno i free, i sasvim solidan za jednostavne površine, uz malo spretnosti. Za okviran plan vašeg vrta i biljaka, odličan program!
 
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija
 
orhideje
 
proba
 
moji radovi na staklu
 
moji radovi na staklu
 
moji radovi na staklu