Oglasi :: Mystic - 4. sajam alternative
Mystic -  4. sajam alternative

Mystic - 4. sajam alternative

Ocijeni članak:
         

 

Povratak prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju te snaga različitosti i sloboda javnog govora, projektni su okvir sajma MYSTIC, središnjeg mjesta nekonvencionalnog izričaja na ovim prostorima. 

 

Mystic -  4. međunarodnom sajmu alternative, zdravog života i graničnih područja znanost se ove godine održava od 19 - 22. 9. 2013.

 

 

NOVO NA MYSTICU:

 

Pored poznatih područja na sajmu Mystic:

*           nekonvencionalna medicina,

*           prirodni stil života

*           granična područja znanosti,

 

ove godine pod nazivom ORGANICA posebno ističemo područje proizvodnje, pripreme i distribucije zdrave hrane te raznih organskih proizvoda.

 

Od prostornih atrakcija izdvajamo predstavljanje raznih tematskih kuhinja, eko-tržnicu s certificiranim ekološkim proizvodima, postav mudrih poruka, tematske  izložbe te niz drugih sadržaja jedinstvenih za ovaj sajam.

 

IZLAGAČI NA MYSTICU:

 

Izlagački segment obuhvaća mogućnost pripreme, konzumacije i prodaje zdrave hrane, demonstraciju i vršenje raznih terapijskih postupaka, prodaju ljekovitog bilja i drugih prirodnih proizvoda, ugovaranje poslovnih aktivnosti kao i promociju proizvoda i usluga na otvorenoj pozornici u izložbenom paviljonu.

 

ISKORISTI POPUST!

Ako prijavite svoje izlaganje na sajmu Mystic do 21.06.2013., osigurali ste izlagački prostor na najpovoljnijoj poziciji i nastup s uključenim popustiam! Zato iskoristite priliku!

 

 

DOGAĐANJA:

 

Stručni sadržaj bitan za sve iscjelitelje i terapeute: 10. HRVATSKI KONGRES O SURADNJI KLASIČNE I NEKONVENCIONALNE MEDICINE, 21.9.2013. s aktualnom temom PARALELNI MEDICINSKI SUSTAVI U EUROPSKOJ UNIJI: Što očekuje hrvatske iscjelitelje i terapeute nakon ulaska u EU? Predstavnici EU zemalja i državnih institucija govorit će o regulativi te prilagodbi hrvatskih propisa. EUNES - EUROPEAN FEDERATION FOR NATURAL, ENERGY AND SPIRITUAL MEDICINE 

 

 

Možemo najaviti već tradicionalni večernji duhovni koncert i cjelonoćnu Gong Puju, a u pripremi je i velika međunarodna Konferencija »ENERGIJA PIRAMIDA«.

 

Ukupan stručni i edukacijski sadržaj s nastupom priznatih domaćih i stranih predavača te atraktivnim temama, obuhvatit će cca 150 sati programa s ukupno više od 120 pojedinačnih izvođenja.

 

Na linku www.zv.hr/mystic kao i na facebooku možete pratiti tijek pripreme sajma te najsvježije najave i potvrde ukupnog programa.

 

Prodajni karakter sajma i 20 tisuća posjetitelja jamstvo su zadovoljstva izlagača, uz naznaku da ukupni stručni, zabavni i ostali sadržaji rezultiraju radom sajma i izvan službenog radnog vremena.

 

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju:

 

tel: +385 1 6503 431

fax: 6503-393

e-mail: mystic@zv.hr

web: www.zv.hr

Tagovi (ključne riječi)
alternativa, oragnica, sajam, sajam mystic
 
KOMENTIRAJ ČLANAK MYSTIC - 4. SAJAM ALTERNATIVE
 
Trenutno nema komentara. Budite prvi !!!
posalji komentar
 
Login
Registriraj se
korisničko ime
lozinka Zaboravili ste lozinku?
Ukoliko niste registrirani korisnik registrirajte se klikom na link dole
login registriraj se
Cvijet.info NEWSLETTER PRIJAVA
Prijavite se za besplatni časopis o cvijeću
Saznajte korisne savjete
za vrtno, sobno cvijeće
i uređenje vrta.
ime i prezime
vaša e-mail adresa
prijavi se
Anketa
Biljke - cvijeće pamtim i prepoznajem?
Samo po izgledu
Domaćem nazivu
Botaničkom ili latinskom nazivu
Neznam imena biljki
Sve znam o njima
 
Zadnje fotkeZadnji korisnici
 
liker čokolada
 
liker
 
adenium
 
adenium
 
ljiljan
 
Sedum Ewersii
 
sukulent Sedum Borchii Sport
 
vrt jagode
 
potunija ili petunija